Beterbingo website

Beterbingo Beoordeling

Spelers uit Nederland worden geaccepteerd

Auteur: Julia Hughes

Deze recensie is voor het laatst bijgewerkt: 13 Aug 2020

Auteur: Julia Hughes

Deze recensie is voor het laatst bijgewerkt: 13 Aug 2020

Rang 0/10

Maria Bingo

geen wedden
100%

Bonus

6.4/10

Goed

18+. T&C zijn van toepassing

Bingocams

500%

Bonus en 25 gratis spins

6.8/10

Goed

18+. T&C zijn van toepassing

De website is momenteel offline. De beoordeling blijft voor historische doeleinden. Bezoek de Bingo 77 homepage om een andere bingosite te kiezen.

Op Beterbingo spelen is als het ware een feestje. Vooral voor Nederlandse spelers is de site zeer interessant. Het is interessant om te zien dat deze site van dezelfde eigenaar komt als een aantal andere aanbieders van het online bingospel. De site is overzichtelijk wat uiteindelijk de algehele ervaring alleen maar ten goede komt.

500%

Bonus en 25 gratis spins

18+. T&C zijn van toepassing
BINGO INFORMATIE
Ondersteuning

niet voorzien

niet voorzien

niet voorzien

Speel

BESTE AANBIEDING

500%

Bonus en 25 gratis spins

Krijg 18+. T&C zijn van toepassing

Kort overzicht van de website

Het uitnodigende en opliftende uiterlijk draagt daar zeker aan bij. Alles is duidelijk en overzichtelijk. Dit heeft als gevolg dat je jezelf erg eenvoudig van A naar B kunt bewegen. Zo raakt iedereen snel gewend aan Beter terwijl er ondertussen gewoon lekker gespeeld kan worden.

Taal Alles
Engelse

Pluspunten en Minpunten

Pluspunten

  • Een aantal bingoruimtes met populaire bingospellen

Minpunten

  • Accepteert spelers uit slechts enkele landen
  • Lage opnamelimiet

Beterbingo bonussen

Om te beginnen is het misschien fijn om even te kijken hoe alles in zijn werk gaat. Voor spelers met een dergelijk gevoel is de gratis speelgeld bonus een geschikt begin. Je krijgt dan 5 Euro speeltegoed zonder daar iets voor te hoeven betalen. Vervolgens kun je een meerdere bingokaarten spelen om een beetje een idee te krijgen wat er allemaal te doen is. Alles wat hiervoor gedaan moet worden is een inschrijving op website om recht te hebben op promotie.

Als je de smaak eenmaal te pakken hebt is het waarschijnlijk tijd om een stapje verder te gaan. Vallen de nummers lekker jouw kant op? Denk er dan eens aan om een storting met echt geld te doen. Nadat deze is voltooid heb je recht op een bonus tot maar liefst 300%. Uiteraard zit hier een maximum aan, in dit geval 150 Euro, net als dat er een minimum storting vereist is.

Bingokamers & Bingo Spellen

Wanneer de stortingen voltooid zijn kan het echte spelen beginnen. Doordat de site zich zo makkelijk laat gebruiken kun je alle kanten op. Ga op zoek naar de kaarten waar je het liefst mee speelt. Op Beterbingo kunnen er vele varianten van het spel gedaan worden. De bekendste zijn waarschijnlijk 75- en 90 ball bingo, maar er is nog veel meer keuze. Kies van tevoren in wat voor bingokamer je het liefst aan de slag gaat. Onthoud daarbij dat je winkans stevig omhoog kan gaan als je tegen minder tegenstanders tegelijk speelt.

Een fijne toevoeging is dat spelers die regelmatig terugkomen hiervoor beloond worden. Niet alleen zul je bepaalde punten verzamelen, na verloop van tijd kom je in aanmerking voor het loyaliteitsprogramma. Dit biedt de loyale speler mooie aanbiedingen om voor te sparen zoals geldprijzen of bepaalde cadeautjes. Naarmate je meer ervaring krijgt komen er steeds meer opties om te gaan spelen zoals de speler dit zelf het liefste wil. Dit is dus een mooie motivatie om even door te zetten, zelfs wanneer je in het begin niet gelijk alles snapt van het spel. De beloning komt later als het ware vanzelf.

Onze laatste gedachten

Zoals je uit de rest van dit artikel waarschijnlijk wel op kon maken is alles bij Beterbingo in principe prima geregeld. Je kunt er in een vertrouwde omgeving je favoriete spel naar hartelust spelen. Met allerlei interessant opties voor zowel nieuwe als bestaande spelers weet men hier precies hoe de gemiddeld bingo speler aan zich te binden. Het gaat niet snel vervelen en de site biedt meer dan voldoende mogelijkheden om alles lekker afwisselend te houden. De volgende voordelen voor Nederlandse spelers maken het nog veel aantrekkelijker:

  • Keuze uit veel in Nederland gebruikte betaalmethoden zoals Ideal, Neteller, Visa en Mastercard
  • De website is in de eigen taal beschikbaar met ook nog eens een fleurig en zeer vrolijke layout.
  • Opties om Beterbingo mobiel te kunnen spelen op elk apparaat naar wens en vanaf elke locatie
  • Bij problemen of calamiteiten kun je ten alle tijde de Nederlands sprekende klantenservice contacteren voor advies en ondersteuning.

Mocht je dus nog twijfelen over Beterbingo, dan is hier toch wel je antwoord. Dit alles, samen met een scala aan andere redenen, maken die een geschikte site voor allerlei fanaten van dit prachtige spel. Omdat alles makkelijk en begrijpelijk is kun je hier als onervaren speler eveneens prima terecht voor het begin van jouw bingo avontuur online.

Laat een reactie achter

BINGO INFORMATIE
Ondersteuning

niet voorzien

niet voorzien

niet voorzien

BESTE AANBIEDING

500%

Bonus en 25 gratis spins

18+. T&C zijn van toepassing
character character
500%

Bonus en 25 gratis spins

18+. T&C zijn van toepassing