Bingocams website

BingoCams Beoordeling

Spelers uit Nederland worden geaccepteerd

Deze recensie is voor het laatst bijgewerkt: 12 Januari 2024

Speel

Deze recensie is voor het laatst bijgewerkt: 12 Januari 2024

Speel

Eigenaar: Dazzletag Entertainment Ltd

Rang 3.4/5

 Spelen bij BingoCams staat garant voor de ultieme online bingo ervaring. Niet zo gek dus dat de algemene beoordelingen op het internet over het algemeen razend enthousiaste zijn. Dit is terug te zien in de goede cijfers die het ontvangt als review. Op meerdere vlakken worden de hoge nummers aaneen geregen. Denk hierbij onder andere aan het uiterlijk van de site, de goede klantenservice en het spelaanbod. Andere factoren komen later zeker nog aan bod.

Deze website gaat alweer een tijdje mee en werd reeds opgericht in 2011. Het is onderdeel van Dazzletag Entertainment Limited Casinos met een licentie op Malta. Nog een punt wat in het voordeel van deze website spreekt is de spelsoftware die er wordt aangeboden. Deze komt van de beste ontwikkelaars zoals NetEnt en Microgaming.  

500%

Bonus en 25 gratis spins

Krijg
BINGO INFORMATIE
Ondersteuning

Live Chat

niet voorzien

via het contactformulier op de website

Licentie

UKGC

Het beste
Speel

BESTE AANBIEDING

500%

Bonus en 25 gratis spins

Krijg 18+. T&C zijn van toepassing

Kort overzicht van de website

Eigenaar
Dazzletag Entertainment Ltd
Jaar
2010
Intrekken beperk
Niet gelimiteerd
Taal
Engelse
Uitbetalen tijd
e-Wallet: 1-2 werkdagen Andere: 3-5 werkdagen
Intrekken methode
e-Wallet

Pluspunten en Minpunten

Pluspunten

  • Er zijn live bingogames beschikbaar
  • Biedt gratis bingogames

Minpunten

  • Accepteert spelers uit enkele landen

BingoCams bonussen

Een lekker begin heb je zeker op deze site met de gratis bonus na aanmelding. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf aan te melden. Gelijk daarna krijg je een gratis tegoed ter waarde van 5 Euro waarmee je gelijk aan de slag kunt. Alleen dit al is reden genoeg om de website eens een keer uit te proberen. Mocht het bevallen dan is het vervolgens uiterst makkelijk om nog een storting te doen en je geluk bij BingoCams verder te beproeven.

Doe je vervolgens een eigen storting met echt geld, dan wordt het nog veel leuker. Je maakt dan namelijk aanspraak op de welkomstbonus. Deze zorgt ervoor dat het bedrag van je storting meerdere malen over de kop gaat en aangevuld wordt. Tot maar liefst 500% van de initiële kosten van de storting. Uiteraard zit hier wel een limiet aan verbonden, die is vastgesteld op 250 Euro, zodat je niet eindeloos geld kunt blijven overmaken alleen voor de bonus. Toch kun je letterlijk 5x zoveel krijgen. geeft het de ideale gelegenheid om gelijk veel te kunnen spelen voor relatief weinig geld. Als je tussentijds nogmaals je saldo gaat verhogen met een storting, krijg je wederom een bonus voor een lager percentage.

Nog een handige tip is om de website zeer geregeld in de gaten te houden. Er zijn een aantal bonussen en speciale promoties waar je vaak gebruik van kunt maken. Meld je aan voor de nieuwsbrief en houd de website goed in de gaten om er als eerste bij te zijn.

Bingokamers & Bingo Spellen

Het is als eerste zaak om een account aan te maken. Vervolgens is bij BingoCams inloggen zo geregeld. De volgende stap is om te gaan spelen. Dit kan in verschillende bingokamers. Deze hebben allemaal verschillende bingo varianten die worden aangeboden of andere hoeveelheden tegenspelers. Soms kunnen er meerdere bingokaarten gekocht worden voor grotere winkansen. Wat het extra leuk maakt is dat je, wanneer je dit zelf wilt, de webcam aan kunt zetten een mee kunt kijken, daar waar andere dat ook kunnen doen.

Nadat je een bingokamer uitkiest zullen er kaarten gekocht moeten worden. Vanaf het moment dat dit gebeurd is kun je niet meer weg uit de kamer. Doet een speler dit wel, dan is de kaart verloren gegaan. Gelukkig valt van tevoren goed te zien wat er zich precies afspeelt in een kamer. Onder andere het aantal spelers en de inzet zijn op BingoCams duidelijk zichtbaar voordat een speler gaat beginnen.  

Onze laatste gedachten

Al met al is dit een geweldige plek om het spel online te spelen. Dit wordt ondersteund door alle goede reviews die de site krijgt in combinatie met de vele bezoekers. Om alles nog even op een rijtje te zetten zien we hier de grootste voordelen van het spelen op deze website:

  • Mogelijkheid om via de webcam mee te doen met speciale functie
  • Veel verschillende opties om te spelen met allerlei grote prijzen
  • Overzichtelijke lobby met keuze uit talloze bingokamers
  • Een welkomstbonus die zeer lucratief is

Mocht iemand nog niet heel veel ervaring hebben met bingo dan is dit een ideaal startpunt. Doordat er bij BingoCams een groot aanbod is en je verwelkomd wordt met een mooie bonus zullen de meeste gasten zich gelijk thuis voelen. Voeg daar de vele opties en genoeg variatie aan toe en dan kom je tot dit geslaagde bingo recept. 

BINGO INFORMATIE
Ondersteuning

Live Chat

niet voorzien

via het contactformulier op de website

Licentie

UKGC

Het beste
Speel

BESTE AANBIEDING

500%

Bonus en 25 gratis spins

Krijg 18+. T&C zijn van toepassing
character character
500%

Bonus en 25 gratis spins

18+. T&C zijn van toepassing
Krijg