Algemene beoordeling van BingoCams

Bingocams logo

200% Welkomstbonus Tot € 100! & 50% Herlaadbonus Tot € 125 & Enorme Bonussen Tot € 20.000 Voor Onze Vaste Spelers & Regelmatige Nieuwsbriefbonussen

Speel

18+. Volledige voorwaarden gelden. Speel verantwoord aub. Zie de details over promoties op de officiële website https://www.bingocams.com/

BINGO INFORMATIE
Betaal Opties
paypoint
skrill
neteller
Software Opties
b_live_gaming
Ondersteuning

Live Chat

niet voorzien

via het contactformulier op de website

Bingo77 Awards picture picture picture
Speel

Belangrijke informatie over de bonussen bij Bingocams site als 2020

Type Bedrag Valuta of% Inzet bonus voorwaarden
First Deposit Bingo Bonus 200 % 6x-10x tot € 100
Regelmatige Deposit Bingo Bonus 50 % 6x-10x tot € 125
Spaarpunten 1 loyaliteit punt 6x-10x 1 lijn te winnen, max € 20.000 bonus

Tekens in de tabel betekenen het volgende: "n / a" - niet van toepassing, "-" of blanco's - geen data's beschikbaar zijn of verzameld. Belangrijk: alle gegevens is bedoeld voor informatieve doeleinden. Zie wat betreft de volledige bonus op de officiële website.

 Spelen bij BingoCams staat garant voor de ultieme online bingo ervaring. Niet zo gek dus dat de algemene beoordelingen op het internet over het algemeen razend enthousiaste zijn. Dit is terug te zien in de goede cijfers die het ontvangt als review. Op meerdere vlakken worden de hoge nummers aaneen geregen. Denk hierbij onder andere aan het uiterlijk van de site, de goede klantenservice en het spelaanbod. Andere factoren komen later zeker nog aan bod.

Deze website gaat alweer een tijdje mee en werd reeds opgericht in 2011. Het is onderdeel van Dazzletag Entertainment Limited Casinos met een licentie op Malta. Nog een punt wat in het voordeel van deze website spreekt is de spelsoftware die er wordt aangeboden. Deze komt van de beste ontwikkelaars zoals NetEnt en Microgaming.  

BingoCams bonussen

Een lekker begin heb je zeker op deze site met de gratis bonus na aanmelding. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf aan te melden. Gelijk daarna krijg je een gratis tegoed ter waarde van 5 Euro waarmee je gelijk aan de slag kunt. Alleen dit al is reden genoeg om de website eens een keer uit te proberen. Mocht het bevallen dan is het vervolgens uiterst makkelijk om nog een storting te doen en je geluk bij BingoCams verder te beproeven.

Doe je vervolgens een eigen storting met echt geld, dan wordt het nog veel leuker. Je maakt dan namelijk aanspraak op de welkomstbonus. Deze zorgt ervoor dat het bedrag van je storting meerdere malen over de kop gaat en aangevuld wordt. Tot maar liefst 500% van de initiële kosten van de storting. Uiteraard zit hier wel een limiet aan verbonden, die is vastgesteld op 250 Euro, zodat je niet eindeloos geld kunt blijven overmaken alleen voor de bonus. Toch kun je letterlijk 5x zoveel krijgen. geeft het de ideale gelegenheid om gelijk veel te kunnen spelen voor relatief weinig geld. Als je tussentijds nogmaals je saldo gaat verhogen met een storting, krijg je wederom een bonus voor een lager percentage.

Nog een handige tip is om de website zeer geregeld in de gaten te houden. Er zijn een aantal bonussen en speciale promoties waar je vaak gebruik van kunt maken. Meld je aan voor de nieuwsbrief en houd de website goed in de gaten om er als eerste bij te zijn.

Bingokamers & Bingo Spellen

Het is als eerste zaak om een account aan te maken. Vervolgens is bij BingoCams inloggen zo geregeld. De volgende stap is om te gaan spelen. Dit kan in verschillende bingokamers. Deze hebben allemaal verschillende bingo varianten die worden aangeboden of andere hoeveelheden tegenspelers. Soms kunnen er meerdere bingokaarten gekocht worden voor grotere winkansen. Wat het extra leuk maakt is dat je, wanneer je dit zelf wilt, de webcam aan kunt zetten een mee kunt kijken, daar waar andere dat ook kunnen doen.

Nadat je een bingokamer uitkiest zullen er kaarten gekocht moeten worden. Vanaf het moment dat dit gebeurd is kun je niet meer weg uit de kamer. Doet een speler dit wel, dan is de kaart verloren gegaan. Gelukkig valt van tevoren goed te zien wat er zich precies afspeelt in een kamer. Onder andere het aantal spelers en de inzet zijn op BingoCams duidelijk zichtbaar voordat een speler gaat beginnen.  

Onze laatste gedachten

Al met al is dit een geweldige plek om het spel online te spelen. Dit wordt ondersteund door alle goede reviews die de site krijgt in combinatie met de vele bezoekers. Om alles nog even op een rijtje te zetten zien we hier de grootste voordelen van het spelen op deze website:

  • Mogelijkheid om via de webcam mee te doen met speciale functie
  • Veel verschillende opties om te spelen met allerlei grote prijzen
  • Overzichtelijke lobby met keuze uit talloze bingokamers
  • Een welkomstbonus die zeer lucratief is

Mocht iemand nog niet heel veel ervaring hebben met bingo dan is dit een ideaal startpunt. Doordat er bij BingoCams een groot aanbod is en je verwelkomd wordt met een mooie bonus zullen de meeste gasten zich gelijk thuis voelen. Voeg daar de vele opties en genoeg variatie aan toe en dan kom je tot dit geslaagde bingo recept. 

BINGO INFORMATIE
Betaal Opties
paypoint
skrill
neteller
Software Opties
b_live_gaming
Ondersteuning

Live Chat

niet voorzien

via het contactformulier op de website

Bingo77 Awards picture picture picture
Speel
character character