Game Point Bingo website

Game Point Bingo Beoordeling

Spelers uit Nederland worden geaccepteerd

Deze recensie is voor het laatst bijgewerkt: 11 Januari 2024

Speel

Deze recensie is voor het laatst bijgewerkt: 11 Januari 2024

Speel

Eigenaar: GamePoint B.V.

Rang 2.5/5

Gamepoint bingo kan worden gespeeld via Facebook. Het is daardoor een vrij populair applicatie omdat je wanneer je dit gespeeld hebt vaak kansen om verder te gaan op je tijdlijn ziet verschijnen. Altijd leuk natuurlijk. Daarnaast krijg je het gelijk te zien als er iets nieuws te doen is. Via facebook houd je zodoende dit een leuk spel zoals bingo Gamepoint nauwlettend in de gaten.

De site werd reeds opgericht in 1998 en heeft na ruim twintig jaar wel nog altijd een prima reputatie.

Gratis

Bingo kaarten

Krijg
BINGO INFORMATIE
Ondersteuning

niet voorzien

31 70 427 2970

niet voorzien

Speel

BESTE AANBIEDING

Gratis

Bingo kaarten

Krijg 18+. T&C zijn van toepassing

Kort overzicht van de website

Eigenaar
GamePoint B.V.
Jaar
2004
Taal
Engelse

Pluspunten en Minpunten

Pluspunten

 • Biedt gratis bingogames
 • Geweldige mobiele app
 • Meerdere talen
 • Up-to-date site's en Apps-ontwerp

Minpunten

 • Er is geen bingo voor geld beschikbaar

Game Point Bingo bonussen

Zoals eerder benoemd zijn er legio mogelijkheden om een mooie bonus te benutten. Denk hierbij aan extra speelgeld na aanmelding of een bonus waarbij je nog meer bingokaarten krijgt om mee te spelen. De belangrijkste bonussen zijn vaak erg aantrekkelijk. Daarom is het de moeite waard om de website goed in de gaten te houden. Zo krijg je al snel de beste bonussen bij Gamepoint om mee te spelen.

Na aanmelding op de site heb je recht op de welkomstbonus. Deze mag echter niet verward worden met de no-deposit bonus of de stortingsbonus. De minimale storting hier is 10 Euro, tevens het minimale bedrag wat je moet hebben om weer uit te kunnen keren. Wil je echter eerst de kat uit de boom kijken en even zien hoe online bingo spelen werkt? Kies dan voor de no-deposit bonus. Deze geeft je de optie om gratis te spelen zonder dus echt geld te kunnen verliezen.

Bingokamers & Bingo Spellen

Het grote voordeel van Gamepoint Bingo is toch wel dat het via Facebook gespeeld wordt. Hierdoor kun je als directe tegenstanders vrienden of bekenden uitnodigen. Nog leuker, tijdens het trekken van de nummers kun je live met tegenspelers praten via de chat. Bepaal zo samen met hoeveel kaarten je wilt spelen of wat voor vorm van bingo je het liefste doet. Dit geeft het op deze manier natuurlijk een enorm persoonlijke touch, die normaal nog wel eens mist bij andere websites of apps.

Door zoveel mogelijk te spelen en de app veel te bezoeken wordt je steeds beter. Niet alleen krijg je voor iedere los bezoek meer punten toebedeeld, je krijgt tevens een zeker ervaring. Deze wordt gemeten aan de hand van zogenoemde XP punten. Des te meer je er vergaard des te meer functies van het spel je weet open te spelen. Zo wordt de tijd dat je Gamepoint bingo speelt dus rijkelijk beloond. 

 Onze laatste gedachten

We komen tot de conclusie dat bingo Gamepoint op facebook wel kan gebruiken. Doordat vele mensen social media gebruiken is het een ideale manier om meer mensen bingo te laten doen. Op de manier waarop dat bij Gamepoint  gebeurd krijgen er alleen maar meer mensen aandacht voor het spel. De optie om met familie of wie dan ook te spelen draagt hier zeker aan bij. Het is als het ware erg toegankelijk.

Maar wat zijn nu de voordelen of de nadelen van juist hier spelen? We zetten ze je vlug voor je op een rijtje:

Voordelen:

 • Mooie, uitdagende welkomstbonus
 • Mogelijkheid op een bonus zonder te hoeven storten
 • Bonussen voor opwaarderen ook verkrijgbaar

Nadelen:

 • Geen klantenservice in het Nederlands
 • Accepteert geen betalingen via Ideal
 • Het spel wordt niet in de Nederlandse taal aangeboden

Zodoende zijn er een aantal redenen waarvoor je al dan niet graag hier verder gaat. Of je Gamepoint Bingo graag boven andere soortgelijke aanbieders verkiest hangt geheel van jezelf af.

De voordelen uiten zich vooral in de vele bonussen waar spelers aanspraak op maken. Door deze te benutten kan er een stuk langer worden gespeeld voor dezelfde inzet. Dit heeft voor iedereen goede gevolgen. Nadeel is echter dat het voor ons Nederlandse spelers lastig is om hier aan de slag te gaan. Doordat er niet met in Nederland veel gebruikte

BINGO INFORMATIE
Ondersteuning

niet voorzien

31 70 427 2970

niet voorzien

Speel

BESTE AANBIEDING

Gratis

Bingo kaarten

Krijg 18+. T&C zijn van toepassing
character character
Gratis

Bingo kaarten

18+. T&C zijn van toepassing
Krijg