Shiny Bingo website

Shiny Bingo Beoordeling

Spelers uit Nederland worden geaccepteerd

Deze recensie is voor het laatst bijgewerkt: 10 Januari 2024

Speel

Deze recensie is voor het laatst bijgewerkt: 10 Januari 2024

Speel

Eigenaar: Dazzletag Entertainment Ltd

Bingo kamers: 4

Rang 2.25/5

Door Shinybingo als vaste speelplaats te nemen maar je een goede keuze. Hoezo? Dat leggen we je haarfijn uit. Bingo spelen wordt hier namelijk nog veel leuker. Doordat deze site alweer een tijdje meegaat in de online gokwereld weet men precies hoe de klanten gebonden moeten worden. Het is niet gek dat mensen die hier al eens gespeeld hebben vaak de weg terug weten te vinden.

Er zijn meerdere factoren die Shiny Bingo onderscheiden van anderen. Denk bijvoorbeeld aan het grote aantal mogelijkheden dat je hebt om hier jouw favoriete soorten bingo te spelen. In het begin kun je dit ook nog eens voor niet doen, maar hierover later meer. Klanten worden op hun wenken bediend. Zo kan iedere speler kiezen uit talrijke opties om geld te storten of uit te laten betalen. Zo worden onder andere Neteller, Maestro, Visa- en Mastercard en Skrill aangeboden.

300%

Bonus en 25 gratis spins

Krijg
BINGO INFORMATIE
Ondersteuning

Live Chat

niet voorzien

via het contactformulier op de website

Licentie

MGA

Aanvaardbaar
Speel

BESTE AANBIEDING

300%

Bonus en 25 gratis spins

Krijg 18+. T&C zijn van toepassing

Kort overzicht van de website

Eigenaar
Dazzletag Entertainment Ltd
Jaar
2011
Bingo kamers
4
Intrekken beperk
€ 2,329.37 voor niet-geverifieerde accounts
Taal
Engelse
Uitbetalen tijd
3-5 werkdagen
Intrekken methode
Neteller

Pluspunten en Minpunten

Minpunten

  • Heeft beperkingen op het maximale winstbedrag
  • Laag aantal beschikbare bingoruimtes

Shinybingo bonussen

Dit is misschien wel het leukste gedeelte. Want een cadeau of presentje krijgen bevalt iedereen wel. Zoals dit bij de bonus na de eerste storting het geval is. Net als bij veel andere bingo websites maken nieuwe spelers op Shiny Bingo hier aanspraak op. Nadat een eerste bedrag wordt overgemaakt zal je hier een bonus aan toegevoegd krijgen, tot 300%. Let echter wel op, hier zijn speciale condities aan verbonden.

Sowieso krijg je hier altijd de gratis 5 Euro speeltegoed bonus, mooi meegenomen. Bepaald je dat je vervolgens wilt storten, dan wordt hier nog een extra bonus aan toegevoegd. Om deze uit te kunnen betalen moet je echter meerdere bingokaarten opspelen en vele rondes doen. Dit is uiteraard logisch, anders had geen enkel online casino bestaansrecht. Dit wil echter niet zeggen dat het natuurlijk geen ideale manier is om alle spellen eens wat beter te leren kennen. Al snel kom je er zo achter wat jouw favoriete vorm van het bingospel is. Een andere mooie promotie is de loyaliteitsbonus. Des te meer kaarten je speelt, des te meer deuren er uiteindelijk voor je open gaan.

Bingokamers & Bingo Spellen

Vaak worden bepaalde bingo sites al dan niet een succes aan de hand van het spelaanbod. Het doet ons deugd om je te vertellen dat dit bij Shinybingo zeer divers is voor allerlei typen bezoekers. Er zijn meerdere gratis kamers en er worden allerlei soorten spellen aangeboden. Hier een kort overzicht van de meeste gespeelde varianten:

  • 75 ball bingo: Hierbij zijn er 75 ballen in het spel die alleen voor een getal staan. Uit deze getallen zul je de er zo snel mogelijk genoeg goed moeten hebben om de kaart vol te krijgen.
  • 90 ball bingo: Het grootste verschil met de 75 bal variant is dat er hier met 90 ballen wordt gespeeld. Meer nummers dus, al is de opzet verder vrijwel hetzelfde.

Niet alleen kun je bij Shiny meerdere soorten van het spel spelen. Nog iets wat uit het oog springt zijn de speciale kamers die allemaal een eigen karakter hebben met zeer interessante eigenschappen. Dit zijn de leukste op de Shiny Bingo website:

  • Rainbow riches: Spectaculaire toernooi kamer met hoge prijzen die meerdere keren per dag kunnen vallen. De hoogste loopt op tot 250 Euro.
  • Pot of Gold: Zoals de naam al doet vermoeden, is hier veel te verdienen. De kamer heeft meerdere keren per avond uitmuntende geldprijzen te verdelen.

Naast bovengenoemde kamers zijn er nog veel meer. Als extra is er van tijd tot tijd een jackpot die nog veel hoger is voor de echte geluksvogels.  

Onze laatste gedachten

Het wordt al snel duidelijk dat men bij Shinybingo exact weet waar ze mee bezig zijn. Aanmelden is eenvoudig en alles wordt duidelijk uitgelegd. Niets voor niets zijn de meningen over deze bingo website overwegend positief. Wij raden iedereen dan ook van harte aan om zelf eens een account aan te maken en het te proberen. Deze plek nodigt uit om het bingospel beter te leren kennen of nog verder onder de knie te krijgen. Dit alles op een leuke, veilige en betrouwbare manier voor iedereen.

Bingokamers beschikbaar

  • Rainbow Rainbow
  • Sunshine Sunshine
  • Fiesta Fiesta
  • Sparkle Sparkle
BINGO INFORMATIE
Ondersteuning

Live Chat

niet voorzien

via het contactformulier op de website

Licentie

MGA

Aanvaardbaar
Speel

BESTE AANBIEDING

300%

Bonus en 25 gratis spins

Krijg 18+. T&C zijn van toepassing
character character
300%

Bonus en 25 gratis spins

18+. T&C zijn van toepassing
Krijg